
Wilk maszynka 22 do mielenia mięsa w gastronomii, sklepie z sitkiem 6 i 8 mm, lejek do kiełbasy HEN/210819
Profesjonalny wilk do pracy w gastronomii a szczególnie w kuchniach i sklepach na stoiskach wędliniarsko mięsnych do mielenia mięsa, maszynka typu 22 posiada w komplecie sitka fi 82 mm o średnicy oczek 6 i 8 mm oraz lejek do kiełbas cienkich z polipropylenu.
Opis produktu:
- Wilk jest wysokiej jakości, profesjonalne urządzenie przeznaczone do mielenia wszystkich rodzajów mięsa bez kości i skóry
- Maszynka posiada lej załadowczy i głowica wykonane z polerowanego stopu aluminium
- W wilku jest prosty demontaż gardzieli ułatwia czyszczenie urządzenia
- Silnik posiada zabezpieczenie przed przegrzaniem
- Wykonana gardziel z odlewu żeliwa
- Lejek do kiełbas z polipropylenu w zestawie
- Taca załadowcza wykonana ze stali nierdzewnej
- 2 sitka z otworami 6 i 8 mm wykonane ze stali nierdzewnej
- Nóż i ślimak wykonane ze stali nierdzewnej
- Kołek dociskowy wykonany z polietylenu
- Przycisk resetujący chroniący przed przeciążeniem
- Antypoślizgowe nóżki
- Wyłącznik zgodny z normami EC i CE
- Wydajność chwilowa 200 – 220 kg/h
- Prędkość obrotowa: 170 (rpm)
- Nie jest przeznaczony do pracy ciągłej
Cechy produktu:
- Długość produktu: 427 mm
- moc produktu: 750W
- wysokość maszyny: 486 mm
- szerokość wilka: 261 mm
- napięcie maszynki: 230V
- kod produktu: HEN/210819
Dodatkowa opcja płatna:
Można dokupić do wilka sitka o grubości oczek:
- sitko fi 8 mm
- sitko fi 6 mm
- sitko fi 4,5 mm
oraz nożyk do wilka, wałek ślimakowy i kołek (popychacz) wykonany z polietylenu
Prowadzimy u nas w firmie serwis pogwarancyjny, sprzedaż części zamiennych i ostrzenie nożyków i sitek wszystkich rodzajów maszynek do mielenia mięsa.