Szpatuła cukiernicza z dwoma uchwytami, Ambrogio Sanelli, 705x37x(H)20mm Wariant podstawowy
Szpatuła cukiernicza z dwoma uchwytami firmy Ambrogio Sanelli została zaprojektowana tak, by współgrać ze standardowymi blachami cukierniczymi 400×600 mm. Dzięki optymalnym wymiarom, i idealnie płaskiemu kształtowi i odrobinie elastyczności szpatuła sprawdzi się doskonale w rozprowadzaniu musów, kremów, czekolady czy polew na silikonowych formach. Dwa uchwyty znacznie ułatwiają i usprawniają pracę.
Pasuje do standardowych tac cukierniczych 400×600 mm lub form silikonowych; idealna do rozprowadzania produktów.
Wykonana ze stali nierdzewnej AISI 420.
Uchwyty wykonane z tworzywa SEBS.
Nadaje się do mycia w zmywarce.
- Długość
- 705
- Długość ostrza
- 420
- Wysokość
- 20
- Szerokość
- 37