Szafa do sezonowania mięsa, HENDI, 233L, 220-240V/170W, 595x760x(H)1270mm Wariant podstawowy

Szafa do sezonowania mięsa, HENDI, 233L, 220-240V/170W, 595x760x(H)1270mm Wariant podstawowy

221433
Ostatnie sztuki w magazynie

Cena netto:
11 999,00 zł
Cena netto:
11 399,05 zł
Cena brutto:
14 758,77 zł
Cena brutto:
14 020,83 zł
Oszczędzasz: 737,94 zł
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 12 852,33 zł
Wysyłka do 3 dni roboczych

zapytaj nas o produkt

Szafa do sezonowania mięsa, HENDI, 233L, 220-240V/170W, 595x760x(H)1270mm Wariant podstawowy

Szafa do sezonowania mięsa, HENDI, 233L, 220-240V/170W, 595x760x(H)1270mm Wariant podstawowy

Prosimy wypełnić poniższe pola formularza, biuro obsługi klienta skontaktuje się z Państwem najszybciej jak to możliwe.

* Pola wymagane

Anuluj lub 

 

Szafa do sezonowania mięsa firmy HENDI oferuje kontrolowane środowisko do dojrzewania mięsa, dzięki któremu uzyskasz niezwykle kruche i smaczne mięso. Szafa została zaprojektowana tak, by doskonale odwzorować mikroklimat wykorzystywany do tradycyjnego, naturalnego dojrzewania mięsa. Równocześnie, innowacyjna technologia umożliwia stałą kontrolę nad procesem sezonowania poprzez utrzymywanie stabilnej wentylacji, regulowanej wilgotności powietrza oraz sterylizacji.

Obudowa, rama drzwi, uchwyt drzwi wykonane ze stali nierdzewnej AISI 304. Przeszklenie drzwi wykonane z 2 warstw hartowanego szkła powlekanego niskoemisyjnego, które zwiększa wydajność energetyczną szafy poprzez blokowanie promieniowania UV oraz przedostawania się ciepła z zewnątrz. Zamek w drzwiach w standardzie. Pojemnik na wodę destylowaną wykonany z tworzywa ABS – wodę destylowaną należy uzupełnić ręcznie. Powiadomienie na ekranie oraz alarm dźwiękowy sygnalizują niską wilgotność poniżej 15% i konieczność uzupełnienia wody. Alarm sygnalizujący drzwi pozostające otwarte przez więcej niż 3,5 minuty – zabezpieczenie przed niekontrolowanym zaburzeniem warunków panujących w komorze. Wbudowana lampa UVC do sterylizacji zapobiega rozwojowi bakterii i gwarantuje bezpieczne środowiska dla mięsa; po otwarciu drzwi szafy w trakcie procesu sezonowania bakterie nie będą miały szansy się rozwinąć. Chłodzenie wymuszone wentylatorem zapewniającym odpowiedni poziom cyrkulacji powietrza. Automatyczne odparowanie wody kondensacyjnej (pary wodnej). Światła LED ulokowane po obu stronach komory oraz na suficie. Zakres temperatury: 1-25?. Regulowany zakres wilgotności: 60-85%. Aktualny poziom wilgotności jest wyświetlany na panelu. Czynnik chłodniczy: R600a. Maks. udźwig drążka do haków: 50 kg. Maks. udźwig na hak: 25 kg

Maks. udźwig na półkę: 30 kg.

W szafie znajdują się:

– 3 półki,

– drążek do zawieszania haków,

– 3 haki,

– tacka na sól (sól nie jest w zestawie),

wszystkie powyższe elementy są wykonane ze stali nierdzewnej AISI 304.


Napięcie
220/240
Moc
170
Pojemność (l)
233
Długość
595
Wysokość
1270
Szerokość
760
221433
Produkt dodany do listy życzeń

Serwis wykorzystuje pliki cookies m.in. w celu poprawienia jej dostępności, personalizacji, obsługi kont użytkowników czy aby zbierać dane, dotyczące ruchu na stronie. Każdy może sam decydować o tym czy dopuszcza pliki cookies, ustawiając odpowiednio swoją przeglądarkę. Więcej informacji znajdziesz w Polityce Prywatności i Regulaminie Sklepu.