Steker, kotleciarka elektryczna do rozdrabniania wszystkich rodzai mięs wałkami Ma-Ga S20
Kotleciarka elektryczna Ma-Ga S20 to urządzenie stworzone do rozbijania, zmiękczania mięsa na kotlety schabowe. Tego typu rozwiązanie pozwala w bardzo krótkim czasie przygotować duże ilości tego smacznego dodatku do obiadów. Mało tego zrobi to o wiele ciszej niż standardowy ręczny tłuczek, za co klienci Wam na pewno podziękują a personel odetchnie z ulgą.
Zalety kotleciarki S20 czyli urządzenie 2w1:
Gdy zakupimy cały komplet stekara S20 a w nim znajduje się napęd elektryczny + moduł kotleciarki z wałkami to możemy do tego dokupić gotową kompletną gardziel od maszynki do mielenia mięsa surowego lub gotowanego i przypiąć to do napędu od kotleciarki S20 i uzyskać dwie przystawki do jednego napędu elektrycznego a nawet więcej zaoszczędzić miejsce na stoisku roboczym a co najważniejsze wydać mniej pieniędzy.
Kompatybilność modułu kotleciarki S20 z gardzielą od wilka WM12, WM22, TC12, TC22
Zastosowanie stekera, kotleciarki model S20 marki Ma-Ga.
Kotleciarka Ma-Ga S20 znajdzie swoje zastosowanie wszędzie tam, gdzie przetwarza się mięso na kotlety schabowe w znacznej ilości. Tak, więc urządzenie to powinno znaleźć się na wyposażeniu:
- Sklepów spożywczych.
- Lokali gastronomicznych.
- Stołówek szkolnych i przedszkolnych.
- Kantyn pracowniczych.
- Stołówek aresztów śledczych oraz więzień.
- Stoisk wędliniarsko - mięsnych
Jakie rodzaje mięsa można rozbijać w kotleciarce Ma-Ga S20?
W kotleciarce Ma-Ga S20 bez większych problemów można przygotować kotlety z:
- Fileta piersi kurczaka.
- Fileta piersi indyka.
- Karkówki.
- Łopatki.
- Schabu.
- Szynki.
- Wołowiny w plastrach.
Opis produktu.
- Steker przystosowany do przetwarzania każdego rodzaju mięsa przed dalszą obróbką taką jak grillowanie, duszenie lub marynowanie.
- Specjalnie ukształtowany zespół nożyków tnących wykonanych ze stali nierdzewnej dokładnie rozbija mięso na kotlety schabowe.
- Znaczących rozmiarów wlot daje możliwość umieszczania we wnętrzu nawet dużych kawałków mięsa. W procesie tym nie trzeba używać popychacza.
- Maszyna może pracować w trybie ciągłym.
- Wlot umieszczony na odpowiedniej wysokości pozwala używać urządzenia w sposób ergonomiczny.
- Prosty demontaż poszczególnych części pozwala na odpowiednie dbanie o czystość całości.
- Moduł nacinających można szybko wymienić w razie potrzeby.
- Duża niezawodność podczas użytkowania.
- Przemyślana konstrukcja gwarantuje odpowiednie bezpieczeństwo pracy.
- Zasilanie pochodzi z jednofazowej sieci elektrycznej o napięciu 230 V.
Parametry produktu.
- Długość: 650 mm
- Szerokość: 244 mm
- Wysokość: 440 mm
- Rozstaw nóżek: 377 x 244 mm
- Obroty wałków nacinających: 150 obr/min
- Maksymalna grubość stekowanego mięsa: ok. 30 mm
- Stopień ochrony: IP33
- Poziom hałasu: ≤ 75 dB
- Zasilanie: 230 V 50Hz 1 faza
- Moc: 750 W
- Waga (ciężar netto): 22 kg