Your cart
W koszyku nie ma jeszcze produktów

Piec elektryczny piekarniczy modułowy szamotowy 6x600x400 BAKE 66
BAKE 66
Termin realizacji: 7 - 14 dni
Cena netto:
21 620,00 zł
Cena netto:
16 647,40 zł
Cena brutto:
26 592,60 zł
Cena brutto:
20 476,30 zł
Oszczędzasz: 6 116,30 zł
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 21 274,08 zł
Wysyłka do 3 dni roboczych
Dlaczego warto wybrać piec modułowy Resto Quality BAKE 66?
- W pełni profesjonalny piec do cukierni/piekarni wyprodukowany we Włoszech.
- Możliwość piętrowania pieca w moduły.
- Komora o wysokości 180mm.
- Wytrzymały oraz wygodny uchwyt drzwi.
- Niezależne sterowanie grzałkami w dolnej i górnej części komory pieca.
- Możliwość dokupienia generatora pary.
- Regulacja poziomu wilgotności poprzez dźwignię otwarcia komina.
- Szerokie okienko dla lepszej widoczności procesu wypieku.
- Dolna powierzchnia komory wyłożona szamotem.
- Możliwość domówienia płyt szamotowych w całej komorze dla osiągnięcia większej równomierności wypieku.
- 12 miesięczna gwarancja na terenie całej Polski.
Opis:
- dedykowany do wypieków cukierniczo-piekarniczych
- duże okienko umożliwia ciągłą kontrolę pieczenia
- wysokiej jakości izolacja termiczna
- front pieca wykonany ze stali nierdzewnej, obudowa ze stali malowanej na kolor czarny
- wewnętrzne oświetlenie komory
- manualny panel sterowania
- płyta szamotowa umieszczona w dolnej części komory
- niezależne termostaty do regulacji grzałek górnych i dolnych
- nowoczesny design
- wygodny uchwyt ze stali nierdzewnej na całej długości drzwi
- komora przystosowana do blach cukierniczych 600x400mm
- w przypadku pieców z pełnym szamotem można spiętrować maksymalnie 2 urządzenia
- urządzenia dostarczane są bez kabla oraz wtyczki
- możliwość dokupienia komory wzrostowej
Parametry techniczne:
- ilość komór: 2
- wymiary pizzy: 12x 35 cm
- wymiary wewnętrzne: 820x1080x175 mm (x2)
- wymiary zewnętrzne: 1100x1314x745 mm
- moc: 20,4 kW
- napięcie: 400V
- temperatura: 45-455°C
- waga: 220 kg
- ilość blach 60x40cm: 6
Wyposażenie dodatkowe:
- okap nad piec 1100x1355x120
- okap nad piec 1100x1405x310
- podstawa pod piec
- płyty szamotowe w całej komorze
- możliwość wyposażenia w generator pary
- możliwość zamontowania kabla 3m z wtyczką 16/32 A
BAKE 66