Your cart
W koszyku nie ma jeszcze produktów

Piec elektryczny piekarniczy modułowy szamotowy 4x600x400 BAKE 6/L
BAKE 6/L
Termin realizacji: 7 - 14 dni
Cena netto:
14 370,00 zł
Cena netto:
11 064,90 zł
Cena brutto:
17 675,10 zł
Cena brutto:
13 609,83 zł
Oszczędzasz: 4 065,27 zł
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 14 140,08 zł
Wysyłka do 3 dni roboczych
Dlaczego warto wybrać piec modułowy Resto Quality TR 6/L?
- W pełni profesjonalny piec do cukierni/piekarni wyprodukowany we Włoszech.
- Komora o wysokości 180mm.
- Wytrzymały oraz wygodny uchwyt drzwi.
- Szerokie okno rewizyjne wykonane ze specjalnego szkła zmniejszającego utratę ciepła.
- Profesjonalne sprężynowe zawiasy drzwi.
- Możliwość dokupienia generatora pary.
- Regulacja poziomu wilgotności poprzez dźwignię otwarcia komina.
- Możliwość wyposażenia pieca również w górną płytę szamotową zwiększającą stabilność pieca.
- miesięczna gwarancja na terenie całej Polski.
Opis:
- hartowane szkło
- duże okienko umożliwia ciągłą kontrolę pieczenia
- wysokiej jakości izolacja termiczna
- front pieca wykonany ze stali nierdzewnej, obudowa ze stali malowanej proszkowo
- wewnętrzne oświetlenie komory
- manualny panel sterowania
- płytka szamotowa dolna
- możliwość wyposażenia w płytę szamotową górną (opcja dostępna za opłatą)
- niezależne sterowanie grzałek górnych i dolnych- do 500°C
- dźwignia regulująca poziom wilgotności w komorze
- nowoczesny design
- urządzenie dostarczane jest bez kabla oraz wtyczki
- możliwość wyposażenia w programowalny generator pary (opcja dostępna za dopłatą)
Parametry techniczne:
- ilość komór: 1
- wymiary pizzy: 6x ?40 cm
- wymiary wewnętrzne: 1240x840x180 mm
- wymiary zewnętrzne: 1550x1130x410 mm
- moc: 10,2 kW
- napięcie: 400V
- temperatura: 50-500°C
- waga: 132 kg
- ilość blach 60x40cm: 4
BAKE 6/L