
Kotleciarka elektryczna Victor z wałkami do mięsa wołowego, wieprzowego, bitek 420 szt./h HEN/843598
Nikt z nas nie wyobraża sobie polskiego obiadu bez kotleta schabowego. Szczególnie gdy mówimy o niedzielnych bądź uroczystych ucztach. Jednak, aby przygotować taką potrawę, należy w odpowiedni sposób rozbić mięso. W domowych warunkach pewnie byśmy to zrobili za pomocą zwykłego tłuczka. Jednak taki sposób nie wchodzi w rachubę, jeżeli mówimy o lokalach gastronomicznych lub sklepach. W tych sytuacjach należy zastosować kotleciarkę elektryczną 843598.
Łatwe robienie bitek przy pomocy kotleciarki elektrycznej 843598.
W profesjonalnych lokalach ważne jest, aby przygotować bitki na kotlety schabowe szybko i bez większych problemów. Kotleciarka elektryczna 843598 właśnie coś takiego umożliwia. Wystarczy, że przez otwór wlotowy umieszczą Państwo w niej kawałki mięsa, a urządzenie samo je rozbije. W procesie tym nie ma nic skomplikowane a wykonać go może tak naprawdę każda osoba. Właśnie, dlatego model ten stosowany jest między innymi w:
- Sklepach spożywczych.
- Sklepach mięsnych.
- Restauracjach.
- Hotelach.
- Szkołach podstawowych i ponadpodstawowych.
- Przedszkolach.
- Pensjonatach.
- Zakładach zbiorowego żywienia.
Opis produktu.
- W urządzeniu można przygotowywać bitki ze wszystkich rodzajów mięsa.
- Otwór wsadowy, przez który wkłada się mięso ma wielkość 158x23 mm.
- Zespół tnący składa się z dwóch wałków o szerokości 175 mm. Łącznie posiadają one 880 nożyków nacinających.
- Specjalne elementy nazywane także „grzebieniami” zapobiegają zawijaniu się mięsa wokół wałków tnących.
- Korpus maszyny wykonany jest z mocnego tworzywa sztucznego.
- Do stworzenia noży tnących wykorzystano stal nierdzewną.
Parametry produktu.
- Długość: 290 mm
- Szerokość: 500 mm
- Wysokość: 490 mm
- Napięcie zasilające: 230 V
- Moc urządzenia: 370 W
- Maksymalna wielkość porcji mięsa: grubość 25 mm
- Wydajność: do 420 kotletów/h
- Wielkość otworu wsadowego: 158x23 mm
- Kod producenta: 513064