
Kotleciarka, steker elektryczny do rozgniatania mięsa na kotlety schabowe KM20, Ma-Ga
Kotlety schabowe to danie, bez którego nie wyobrażamy sobie uroczystego obiadu. Dobrze o tym wiedzą właściciele lokali gastronomicznych, ale nie tylko i właśnie serwują oni tę potrawę. Jednak w ich przypadku ręczne rozbijanie mięsa nie wchodzi grę. Tutaj z pomocą musi przyjść kotleciarka elektryczna Ma-Ga KM20.
Wysokiej jakości kotleciarka elektryczna Ma-Ga KM20.
W przypadku, gdy szukacie wysokiej jakości kotleciarki elektrycznej, to model KM20 spełni Wasze oczekiwania. Jego produkcją od kilkunastu lat zajmuje się firma Ma-Ga. Właśnie ze względu na długi czas wytwarzania takiego wyrobu mogą być Państwo pewni, że będzie on miał wysoką jakość wykonania. Proces przygotowania w tego typu urządzeniu mięsa jest bardzo prosty. Wystarczy tylko wsunąć kawałek przez odpowiedni otwór, a po kilku chwilach zespół tnący odpowiednio zmiękczy surowiec, dzięki czemu wydobędzie z niego niepowtarzalny smak. Ze względu na długotrwałą pracę bez awarii, maszyna ta stosowana jest w:
- Lokalach gastronomicznych.
- Sklepach mięsnych.
- Zakładach przetwórstwa mięsnego.
- Hotelach.
- Pensjonatach.
- Szkołach podstawowych i ponadpodstawowych.
- Przedszkolach.
Opis produktu.
- Plastry mięsa umieszczone w urządzeniu zostaną rozgniecione i zmiękczone.
- Maszyna dostosowana do przygotowania kotletów z różnych rodzajów mięsiwa.
- Specjalne ukształtowane segmenty ugniatające powstały ze stali nierdzewnej.
- Skuteczne rozgniatanie następuje już po pierwszym przebiegu.
- Specjalna konstrukcja otworu wlotowego umożliwia umieszczanie grubych i długi kawałków surowca.
- Moduł rozgniatający ze specjalnym systemem montującym jest łatwy w demontażu.
- Urządzenie charakteryzuje się dużą niezawodnością.
- Otwór wylotowy usytuowany jest na dobrej wysokości, dzięki czemu wyjmowanie gotowych kotletów jest proste i szybkie.
- W konstrukcji znajdziecie rozwiązania, które nie będą nigdzie indziej spotykane. Wynika to z faktu, że wyrób został opatentowany pod numerem P. 432697.
- Korpus wykonany ze stali nierdzewnej.
- Obudowa modułu kotleciarki stworzona z aluminium anodowanego.
Parametry produktu.
- Długość: 650 mm
- Szerokość: 244 mm
- Wysokość: 440 mm
- Napięcie zasilające: 230 V
- Moc urządzenia: 750 W
- Prędkość zespołów noży zmiękczających: 150 obr./min
- Maksymalna wielkość porcji mięsa: grubość 25 mm
- Rozstaw nóżek: 377 x 244 mm
- Poziom hałasu: ≤ 75dB
- Stopień ochrony: IP33
- Waga: 27 kg
- Kod producenta: KM20