Instrukcja BHP przy obsłudze krajalnicy do żywności na stanowisku pracy pracownika
Instrukcja BHP wykonana jest na PCV do powieszenia na dwustronnej taśmie klejącej do ściany, mebla ma stoisku wędliniarsko, mięsnym w sklepie na produkcji dla pracownika obsługującego maszynę do krojenia żywności czyli na przykład wędlin z godnie z zasadami i wymogami BHP. Każdy pracownik który ma obsługiwać krajalnicę musi zapoznać się z instrukcją obsługi krajalnicy.
W instrukcji BHP znajdują się między innymi ogóle zasady z wymogami GHP/GMP:
- Zasadnicze obowiązki przed rozpoczęciem pracy
- Rozpoczynając i wykonując prace przy krajalnicy co należy
- Mycie i dezynfekcja krajalnicy zasady
- Czynności zabronione przy obsłudze krajalnicy dla pracownika
- Uwagi ogólne końcowe co do maszyn
Cechy produktu:
- Instrukcja obsługi krajalnicy ma wymiary 25x35 cm.
- Gotowa do powieszenia na ścianę na taśmie dwustronnej.
- Wykonana zgodnie z wymogami i niezbędnymi normami.
- Instrukcja jest trwała, ponieważ wykonana na płycie PCV.
Instrukcje
W jednym miejscu zakupiłam komplet instrukcji i cenówek polecam