
- Prezentacja produktów
- 0 polubień
- 702 odwiedzin
- 0 komentarzy

Kotlety schabowe lub steki to dość popularne dania. Występują one na naszych talerzach w domu jak i lokalach gastronomicznych. O ile w pierwszym przypadku zrobienie ich za pomocą tłuczka to nie problem to już w drugim może być to niewykonalne. W związku z tym powstały elektryczne kotleciarki do mięsa, które chcemy Państwu przedstawić.
Czym są kotleciarki do mięsa?
Kotleciarki do mięsa są to maszyny służące do zmiękczenia mięsa. Proces ten odbywa się poprzez nacinanie mięsiwa odpowiednio do tego przygotowywanymi nożykami. Taka czynność przede wszystkim nadaje niezapomniane walory smakowe ostatecznemu produktowi. Warto również podkreślić, iż tak przygotowany wyrób potrzebuje także mniej czasu podczas smażenie lub innej obróbce termicznej. Wszystko to sprawia, iż oszczędzają Państwo pieniądze oraz jesteście w stanie szybciej podać gościom interesujące go tanie.
Kotleciarka do mięsa KM27 – maszyna dwa w jednym.
Na początku chcielibyśmy przedstawić Państwu kotleciarkę do mięsa Ma-Ga KM27. Jest to wysokowydajne urządzenie przeznaczone do takich miejsc jak: markety, sklepy mięsne, zakłady przetwórstwa mięsnego, gastronomia i restauracje. Dzięki innowacyjnej konstrukcji nożyków tnących gwarantuje ona precyzyjne nacinanie mięsa, które zostanie do niej wrzucone. Maszyna została także wyposażona w głowicę olejową zapewniającą cichą oraz długowieczną pracę.
Wyżej przedstawione parametry są dość ważne jednak steker ten posiada jedną niespotykaną cechę. Urządzenie to zostało wyprodukowane w modułowy sposób. Dzięki dokupieniu odpowiedniej części są wstanie Państwo przemienić je w wydajnego wilka do mielenia mięsa. Taka funkcjonalność pozwala mieć dwie maszyny w jednym, co jest dużym udogodnieniem w przypadku małych lokali. Również koszty użytkowania takiego urządzenia zostaną zredukowane.
Kotleciarka do mięsa KM43 – urządzenie dla wymagających.
Kotleciarka do mięsa Ma-Ga KM43 to maszyna dla wymagających klientów. Dzięki niezawodnej przekładni zębatej może ona pracować bez przerwy w hipermarketach, sklepach spożywczych, działach mięsnych oraz rzeźniach. Zastosowano tutaj także większą ilość nożyków tnących, bo jest ich aż 43. Odpowiednio ułożone nacinają bardzo dokładnie mięso oraz nie szarpią go. Powiększeniu uległ również otwór, przez który wkładane jest mięsiwo. W tej maszynie mogą to Państwo zrobić szybciej oraz łatwiej. Jednym słowem model KM43 jest tytanem pracy. Nie będą mu na pewno straszne duże ilości mięsa.
Kotleciarki do mięsa ułatwiają życie.
Kotleciarki do mięsa to maszyny skracające prace. To właśnie one zapewniają wyprodukowanie kilkunastu kotletów w bardzo krótkim czasie. Taka szybkość nie mogłaby być osiągnięta podczas ręcznego klepania mięsa. Urządzenia te są o wiele cichsze od prac manualnych, dlatego warto zakupić te produkty do własnego lokalu gastronomicznego.
Powiązane produkty

Komentarze (0)